MASZKVISELÉS, VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY ÉS EGYÉB JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK

Kedves Nézőink!


 

A hatályos kormányrendelet alapján  2021. november 20-tól az Uránia Nemzeti Filmszínház területén az orrot és szájat eltakaró védőmaszk viselése kötelező, kivéve a 6. életévüket be nem töltött személyeket, illetve az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal és az autizmus spektrumzavarral élőket. 

A belépéshez a védettségi kártya felmutatása nem szükséges.

 ***

Korábbi bejegyzéseink

Az Uránia 2021. július 3-tól védettségi igazolvány nélkül látogatható.  A filmszínház területén az orrot és szájat eltakaró maszk viselése ajánlott, de nem kötelező. A kávézó még zárva tart, amiért a megértésüket köszönjük. Szeretettel várjuk Önöket Budapest legszebb filmszínházában!

*

2021. május 7-től az Uránia Nemzeti Filmszínház a járványügyi biztonsági előírások betartásával ismét fogadhat vendégeket. Az alábbi intézkedéseket léptetjük életbe a járványügyi helyzet kedvező változásáig:

- A filmszínház területére felnőtt látogatóink csak érvényes védettségi igazolványuk és személyazonossági igazolványuk/útlevelük felmutatásával léphetnek be. Kérjük, hogy ezt online jegyvásárlás előtt is vegyék figyelembe!

- 18 év alatti nézőink védettségi igazolvány hiányában továbbra is csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be a filmszínházba.

Az orrot és szájat egyidejűleg eltakaró védőmaszk viselése vendégeink és munkatársaink számára az épület egész területén, az ott tartózkodás teljes időtartamára, így az előadások ideje alatt is kötelező. Kérjük nézőinket, hogy a megfelelő maszkról gondoskodjanak!

- A filmszínház területén fokozottan fertőtlenítünk minden felületet. A pénztáraknál és a ruhatári pultoknál kézfertőtlenítőket helyeztünk el. Kérjük látogatóinkat, hogy a moziba érkezve fertőtlenítsék kezüket!

- Nézőinket arra kérjük, hogy betegen (lázasan, felső légúti, illetve a fertőzés gyanúját felvető egyéb panaszokkal) ne látogassanak el az Urániába. Gyógyulásuk érdekében maradjanak otthon, jegyüket adják át hozzátartozóiknak, ismerőseiknek.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

Szeretettel várjuk Önöket Budapest legszebb filmszínházába, az Urániába!

 2021. május 4.

A járványügyi veszélyhelyzet miatt elmaradó előadásainkról korábbi (2020. tavaszi) információk IDE kattintva olvashatók.

A Nemzeti Filmszínház közleménye a 2020. nyári újranyitásról 
IDE kattintva olvasható.

A járványügyi veszéyhelyzet miatt elmaradó előadásainkról korábbi (2020. őszi) információk 
IDE kattintva olvashatók.

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

Met 2022-23 borító

Met_nyar_2022

Exhibition On Screen 2022 tavasz
Moliere 400 Új bemutatók felirattal

Uránia kávézó

Uránia Aranykönyv

Premierek
Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a honlapon (az URÁNIA KÁVÉZÓ menüpontban) feltüntetett időpontokban tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató