Muse: Drones World Tour

2018. július 12. 20:30 - 22:00

Helyszín: Díszterem

A Muse, a többszörös díjnyertes és platinalemezes zenekar 2015-ben kezdte meg nagyszabású Drones World Tour című világkörüli turnéját, melynek során 130 helyszínen lépett fel. A turné egyik különlegessége volt a koncerthelyszínek közepén kialakított kör alakú színpad, amelynek révén a rajongók teljesen különleges és újszerű vizuális és hangélményben részesülhettek.

A turné másik központi látványeleme a drónkamera által a koncert közben készített felvételek sokasága a közönségről, a színpadról és a zenakarról, amelyeket nagyvásznon ki is vetítettek a helyszíneken. Az attrakciót a kivetített képek melett LED és lézershow egészítette ki. A koncerteken olyan jól ismert dalok szólaltak meg, mint a "Psycho", a "Madness", az "Uprising", a "Plug in Baby", a "Supermassive Black Hole" és a Cydonia Knights.

A különleges felvételeket és soha nem látott effekteket felvonultató koncertfilm exkluzív felvételei speciális betekintést engednek a zenekar életébe.

A New York Times szerint a MUSE élő fellépése "egy végtelen szárnyalás egyik csúcspontról a másikra – minden lehetséges, rendelkezésre álló vizuális eszközt bevetve. " A koncertfilmben egy ereje teljében lévő zenakart láthatunk, amely felejthetetlen élményt nyújt rajangói számára.

A Muse-ról:

A három iskolai jóbarátból alakult angol banda az első albuma kiadása óta eltelt közel húsz évben korunk egyik legmeghatározóbb rockegyüttesévé nőtte ki magát.  Olyan slágereivel, mint a „Supermassive Black Hole”, a „Starlight” vagy a „Madness” végérvényesen beírta magát a rocktörténelembe. Drones című hetedik lemeze 2015-ben jelent meg, amely a korábbihoz képest egyszerűbb, rockosabb hangzásban készült, mivel úgy érezték, zenéjük elektronikus oldala túl domináns volt. Olyan slágerek hallhatók ezen az albumon, mint a "Psycho" vagy a gyönyörű lírai vallomás, a „Mercy”. A Drones 2016-ban megnyerte a legjobb rock albumnak járó Grammy-díjat. A számos műfaji elemet vegyítő Muse kritikai elsimeréseinek sora hatalmas, magáénak tudhat többek között immár két Grammyt, 2 Brit Award-ot és 5 Europe Music Award-ot, miközben közönségsikereit eddig világszerte közel 20 millió példányban elkelt albumai igazolják.
Az Urániában legutóbb 2014-ben volt látható a Muse - Live at Rome koncertfilmje a római Olimpiai Stadionban adott 2013. július 6-i koncertjükről.

Rendező: Tom Kirk, Jan Willem Schram

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

 

Itáliai utazás 2023-24

Exhibition On Screen - 2023

Tájoló mozi

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató