A művészet templomai: A Prado Múzeum – Csodák gyűjteménye

2019. október 8. 19:00 - 21:00

Helyszín: Díszterem

Fennállásának 200. évfordulóján különleges utazásra hívja a nézőket a világ egyik leglátogatottabb múzeuma. A Vélazquez, Rubens, Tiziano, Mantegna, Bosch, Goya és El Greco mesterműveit is őrző Prado páratlan gyűjteménye méltán csábít évente csaknem hárommillió látogatót a spanyol fővárosba. Az intézmény titkait kutató filmben az Oscar-díjas színész, Jeremy Irons (A misszió; Két test, egy lélek; A szerencse forgandó) kalauzolja végig a nézőket a szépség és a művészet történetén.

A filmet Magyarországon A művészet templomai sorozat keretében a Pannonia Entertainment forgalmazza. Distribuido en Hungría por Pannonia Entertainment.

A Spanyol Filmhét további programja.

..........................................................................................................................................................

Uno de los museos más visitados del mundo, el Museo del Prado, invita a los espectadores a un viaje virtual por sus salas. La valiosa colección del Prado, con obras de maestros como Velázquez, Rubens, Tiziano, Mantegna, El Bosco, Goya y El Greco atraen anualmente a más de tres millones de visitantes al año. El ganador del Oscar, Jeremy Irons (La misión, El misterio von Bülow, El hombre de la máscara de hierro) vuelve a la gran pantalla convertido esta vez en guía del Museo del Prado para conocer la historia de reyes, reinas, dinastías, guerras, derrotas y victorias.

Rendező: Valeria Parisi

Szereplő: Jeremy Irons

Hírlevél feliratkozás

Az Uránia heti moziműsora

NT Live 2019-2020

Itáliai utazás 2019-2020

Összhang - vetítéssorozat akadálymentesített magyar felirattal. 2019. Ősz

Metropolitan Opera 2019-2020

Exhibition On Screen 2019-2020 

Bolsoj Balett 2019-2020 - Időpontváltozás

Ruben Brandt - A gyűjtő, iskolai vetítések

Uránia Aranykönyv

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás és Emeleti kávézó: Az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.

© Uránia Nemzeti Filmszínház

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
adatvédelmi nyilatkozat