Jonas Kaufmann – Az én Bécsem

2020. július 24. 19:30 - 21:30

Helyszín: Díszterem

Napjaink legnagyobb tenor világsztárja, Jonas Kaufmann Az én Bécsem című exkluzív koncertfilmben visszatér a keringő és az operett szülővárosába – ahol gyermekkorában a nyarakat töltötte nagyszüleivel -, hogy személyesen rója le tiszteletét a pezsgő kulturális életéről ismert város előtt. A patinás Wiener Konzerthaus-ban 2019 októberében rögzített gálakoncerten olyan ismert zeneszerzők örökzöld dallamai csendülnek fel, mint Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss, valamint számos további, Bécs városa által inspirált klasszikus zenemű és hagyományos osztrák dal. Kaufmann a nagy sikerű “Az én Itáliám” koncertfilm után ismét Jochen Rieder karmesterrel és a Prágai Filharmonikusokkal működött együtt, a koncerten partnere a nemzetközileg elismert szoprán, Rachel Willis-Sørensen.

A város előtti tiszteletadás jegyében a teljes hosszában rögzített koncertet Kaufmann bécsi sétáinak felvételei egészíti ki, amelynek során a tenor csillag meglátogatja az osztrák főváros olyan ikonikus helyszíneit, mint Grinzing legendás fogadói, a Práter vagy a Wiener Zentralfriedhof bécsi központi temető, ahol zenei világ számos híressége is nyugszik.

Jegyinformációk

Belépőjegy: 3600 Ft
Diák, nyugdíjas és pedagógus kedvezmény: 3200 Ft

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a kedvezmény érvényesítésére csak a pénztárban történő jegyváltáskor van lehetőség. A kedvezményekre a jogosultságot a pénztárnál kérjük igazolni.

Rendező: Andy Sommer

Főszereplők: Jonas Kaufmann, Rachel Willis-Sørensen, Jochen Rieder

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

 

Itáliai utazás 2023-24

Exhibition On Screen - 2023

Tájoló mozi

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató