Zsidó Művészeti Napok - Jókedvet adj, Uram!

2016. június 12. 19:00 - 21:00

Helyszín: Díszterem

Gálvölgyi János estje művészbarátaival

„… mesék a színházról, apákról, múltról és a máról – magunkról…” (Gálvölgyi János)

Három kiváló, és népszerű színész, és egy nagyszerű zeneszerző-zongorista, akik számtalanszor találkoztak,  megannyi élményt éltek át színpadon, és a kulisszák mögött, ezen az estén számukra is különleges, hogy szerepekről, rendezésekről, próbafolyamatokról, rádiós és televíziós felvételek kulisszatitkairól, izgalmas és tartalmas szakmai útjaik emlékeiről, amelyek tárháza szinte végtelen, most a közönség jelenlététben beszélgessenek!

Az estnek Gálvölgyi János,  Kossuth-, és Jászai  Mari-díjas  színművész a főszereplője, bár ezt udvariasan kikéri magának, mert művész barátait,  Hernádi Judit, Jászai Mari-díjas, Érdemes művészt, a friss Kossuth-díjas, és Jászai Mari-díjas, Kíváló és Érdemes művész Benedek Miklóst, és Darvas Ferenc, Erkel-díjas zeneszerzőt, zongoristát  épp azért hívta meg, hogy együtt idézzék föl kalandjaikat, történeteiket, és együtt emlékezzenek legendás hírű kollégáikról, barátaikról, akik hatással voltak rájuk, és együtt nevessenek olyan sztorikon, amelyeket eddig nem beszéltek ki eléggé, legyenek ezek bakik, tréfás ugratások, félreértett helyzetek, vagy kevésbé vidám történetek. Az este folyamán arra is fény derül majd, hogy miért a Jókedvet adj, Uram! címet adta Gálvölgyi János a talk-show-nak, hiszen ez sem véletlen!

A színház olyan hely, ahol bármi megtörténhet, és nem csak a színpadon!

Egyszerűen öröm, ha kedves kollégákkal beszélgethet az ember, ráadásul olyanokkal, akikkel már sok emlék , tapasztalat összeköt , de még mindig tartogatnak valami újat, vagy meglepőt számomra és a közönség számára is! Sőt azt is remélem, hogy nekem is van számukra meglepetésem... Kiderül! (Hernádi Judit)

„Nagy öröm számomra, hogy ismét együtt dolgozhatok ezekkel a remek emberekkel. Mindegyikükkel volt közös munkám. Jánossal és Miklóssal a Magyar Rádióban, rádiójátékokban találkoztunk, ahol a dalaimat énekelték, Judittal pedig zenés színházi produkcióban, ahol zongoristaként kísértem őt.” (Darvas Ferenc)

A barátok:
Hernádi Judit - színművész
Benedek Miklós - színművész
Darvas Ferenc - zeneszerző, zongorista


Jegyek a Zsidó Művészeti Napok, szervezésében válthatók, eléréséhez kattintson ide!
Jegyváltásra az Uránia pénztáraiban és weboldalán nincs lehetőség, megértésüket köszönjük.

Vissza a teljes programhoz

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

Met 2024-25

Exhibition On Screen - 2023

Tájoló mozi

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató