< VISSZA

Giuseppe Verdi: Aida


Nyári válogatás a New York-i Metropolitan Operából, 220 perc, 2012
olasz nyelven, magyar felirattal

Időpontok:

Rendező: Sonja Frisell

Karmester: Fabio Luisi

Szereplők: RAMFIS – Stefan Kocán, RADAMÈS – Roberto Alagna, AMNERIS – Olga Borodina, AIDA – Liudmyla Monastyrska, THE KING – Miklós Sebestyén, A MESSENGER – Hugo Vera, A PRIESTESS – Jennifer Check, AMONASRO – George Gagnidze

MŰSORVÁLTOZÁS! Technikai okok miatt a Metropolitan Opera 2012-es Aida-produkcióját vetítjük (Ludmilla Monasztirszkával a címszerepben) az eredetileg meghirdetett 2009-es produckió helyett (Violeta Urmanával a címszerepben)

Verdi ikonikus operája az ókori Egyiptomban játszódik. A Metben először énekel a csodálatos ukrán szoprán, Ludmilla Monasztirszka és mindjárt címszerepet, a rabszolgává tett etióp hercegnőt. Olga Borodina mint ennek a szerepnek világszerte elfogadottan egyik legkiválóbb tolmácsolója, énekli Aida királyi versenytársát, Amnerist. Roberto Alagna alakítja a hős Radamest, akinek választania kell Aida iránti szerelme és hazájával szembeni kötelessége között. Fabio Luisi először vezényli az operát a Metben. George Gagnidze játssza az etióp királyt, Amonasrót. Sonja Frisell lélegzetelállító rendezése a Met minden színpadi adottságát kihasználja, hogy a nézők teljesen önfeledten merülhessenek el az ókori Egyiptom egykori nagyságában.

Jegyinformációk
Belépőjegy: 4100 Ft

Továbbra is van lehetőség 3800 Ft-ért kedvezményes jegy vásárlására azoknak, akik a nyári válogatás ÉS az új évad legalább öt különböző előadására váltanak jegyet egyszerre. A kedvezményes jegyvásárlásra csak személyesen a jegypénztárban van lehetőség, az online jegyfoglaló rendszerben nem.

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában és a Jegymester hálózatában.

Jegyfoglalás telefonon: 486-3400, 486-3401, 486-3413, 486-3414

Jegyfoglalás interneten - Kérjük kattintson fent a kiválasztott időpontra!

A lefoglalt jegyeket kérjük 5 napon belül az Uránia jegypénztárában személyesen átvenni, 5 nap után a foglalás automatikusan törlődik a rendszerből.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága


Bemutató dátuma: 2015.08.19.

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

Itáliai utazás 2023-24

Exhibition On Screen - 2023

Uránia kávézó

Uránia Aranykönyv

MMA

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató